2015. május 26., kedd

Activity Club-Edition magyarul - ÚJ 709 - Jelenlegi ára: 10 990 Ft !


Activity Club-Edition magyarul - ÚJ 709
Csak felnőtteknek készült az Activity Club Edition új kiadása. Még több erotikával fűszerezett, izgalmas fogalmak és szleng kifejezések várják a vállalkozó kedvű játékosokat! A játékosoknak már nem csak a gátlásaikat kell legyőzniük, hanem az időt is, amit az időmérő kíméletlenül mér, és hangos csörgéssel jelzi, ha lejárt az idő. Ezt a játékot csak olyan vállalkozó szellemű játékosoknak ajánljuk, akik képesek levetkőzni gátlásaikat, és nem jönnek egykönnyen zavarba, ha kényes, vagy éppen intimebb szót kell elmutogatni, lerajzolni, vagy körülírni. Tartalom: 330 db piros erotikuskártya, 110 db szürke szlengkártya, 1 játéktábla, 1 időmérő, 4 játékbábu, 1 játékszabály. 3-16 játékos részére, 18 éves kortól ajánlott!
Gyári új, jótállással.
Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Vásárlás előtt kérjük, egyeztess!
Az itt látható kép katalógus kép!
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt !  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !


Jelenlegi ára: 10 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-14 22:24
. Activity Club-Edition magyarul - ÚJ 709 - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése