2015. február 24., kedd

38-as női fekete bőr csizma - újszerű! LEÁRAZTAM!! - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Eladó a képeken látható nagyon szép, újszerű állapotú női bőr csizma.
Egyszer volt csak a lábamon, de sajnos nem jó a méret. 37, 5-es és kisebb 38-as lábra ajánlom.
Talphosszt nem érdemes mérni a fazonja miatt, de az említett méretekre biztosan jó. Vaódi bőrből készült, erős gumirozással. A gumija erős, de könnyű le-felvenni, mégis stabilan, szépen áll.
Nagyon csinos, és sarokmagasságánal fogva kényelmes fazon. Akár szoknyához vagy nadrághoz is szuper viselet.
A talpát és a sarkát még újonnan megcsináltattam, hogy ne csússzon. Így egy sokkal stabilabb, vastagabb gumiréteg az alja, és ugyanilyen jó minőségű a sarka is. Szóval ezt nem kell javíttatni egy ideig. A csizma egyetlen hibája egy kis karcolás, amit próbáltam fotózni, de igazából alig észrevehető.
Gyönyörű szép darab, nem bánod meg. Akár ajándéknak is kíváló.
Kisbetűs rész:
Ha bármi kérdésed van, kérlek kérdezz – szívesen válaszolok!
Az általam hirdetett termékek mind saját ruhatárunkból származnak, nem turkálós termékek. Tiszta, állatszőr és dohányfüst mentes lakásból küldöm. A meghirdetett ruhákat tiszta kartondobozokban, összehajtogatva tárolom otthon, ezért kicsit gyűröttek lehetnek. A ruhák használtak, de szép állapotban vannak. Ha valamelyiknek esetleg tudok hibáját, azt jelzem.
Ne csak a gyári megadott méretet vedd figyelembe, mert az téves lehet. Igyekszem az általam mért adatokat megadni, ill. kérésre szívesen mérek.
A kapcsolatfelvételre 3 nap, a fizetésre 7 nap áll rendelkezésedre. Kivéve, ha megbeszéltük. Fizetésig tudok várni, csak szólj előre és légy korrekt!
A termék leütése után a Vatera megküldi Számodra az értesítőlevelet, amelyben az e-mail címem megtalálható – ezen keresztül fel tudni venni velem a kapcsolatot, illetve én is jelentkezem Nálad.
Csak ajánlott levélként vagy MPL-lel postán maradó csomagként (amelyik olcsóbbra jön ki) küldöm a terméket a mindenkor érvényes postai díjszabás szerint. Személyes átvételre előre egyeztetett időpont és helyszín alapján van lehetőség.
Nézz körül a galériámban, sok mindent tettem fel (és teszek fel folyamatosan)!
Köszönöm, hogy meglátogattál!
 



Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2015-03-16 23:47
. 38-as női fekete bőr csizma - újszerű! LEÁRAZTAM!! - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése